Första inlägget

I den här bloggen kommer jag att skriva om mina möten med Emelie Cajsdotters hästar.
Jag och Emelie sammanfördes under tiden hon var gravid med sin andra dotter. Emelie sa att det hade varit intressant om jag kom och hälsade på hästarna och se vad som hände då. Detta var under våren -14. Tiden gick och det blev aldrig av någon träff. Under min semester sommaren – 15 började jag så känna av hästarna. De hade i vissa fall kommit till mig under mina behandlingar med KranioSakral Terapi. Som för att hjälpa till energimässigt. Jag började känna som ett kall att det var snart dags för vårt möte. Sista måndagen på semestern vaknade jag upp på morgonen och bara kände att Alhambra kallade på mig såå starkt. Jag bara hörde – Det är dags nu!! Om och om igen. Jag skickade ett sms till Emelie och skrev som det var, dags nu! Kom i Eftermiddag, fick jag till svar!

Jag möttes av två hästar, en vit och en brunaktig. Men det var den vita hästen som var mest ivrig på en konversation. Jag kände energiströmmarna mellan våra hjärtan, men jag förstod inte vad hon ville. Hon buffade också på den brunaktiga hästen att det var faktiskt bara vi som skulle komminucera nu. När Emelie kom gående med sina tjejer så sa hon – Jag ser att Misty har en del att säga dig. Har du ridit förut? – Nja, sa jag, en gång i mellanstadiet hos en barndomsvän, och jag var livrädd!! Jag hade också varit med min dotter på ridskolan, men även där känt en väldig respekt och rädsla för dessa hästar. Hade det varit kossor som jag är uppväxt med hade det inte varit några problem, men hästar…
Så helt plötsligt så satt jag upp på Misty, barbacka, hållandes i manen och Emelie ledde oss på en tur. Misty förklarde att våra energier och frekvenser ändras nu i mycket snabb takt. Om vi tidigare har sett energiflödet som i formen av en ljus rak väg framför oss, så ser den nu ut som ett stort ljust energiklot där inget är separerat från något. Här finns ALLTET som vi smälter in i. Det är viktigt för oss som jobbar med människor och djur att vara i denna energiform och integrera under behandlingar, under möten, men även i vardagen. Vi blir då som transperanta med allt. Vi kommer också åt lösningar på ett större globalt sätt än innan. Vi expanderar mycket, vi måste expandera mycket nu. Misty gav mig också lite information på det personliga planet som berörde mina barn. Allt har stämt in så väl.

Det här var en enormt häftig och underbar känsla att få sitta på Misty och få ta del av hennes budskap. Vi stannade till längs hagen för Tamara kom och ville ställa några frågor till mig eftersom vi hade typ ”samma yrke”. Tamara kallas också för ryggradshästen, för hon jobbar mycket med den ryttares ryggrad som rider henne. Tamara hade lite frågor och funderingar på hur jag såg på olika slags problematik längs ryggraden och ryggmärgskanalen. Under tiden så kände jag hur först Misty expanderade utåt sidorna bilateralt, och samtidigt kände jag hur hela mitt bäcken också öppnades upp och expanderade åt sidorna bilateralt. En sådan häftig känsla, att känna att jag smälte in och expanderade tillsammans med Misty! När det var klart, så var också Tamaras frågestund klar, och vi vandrade tillbaka till hagen. Misty ville att vi skulle träffas för att fortsätta vårt samarbete om fjorton dagar. Hennes hållning hade genast blivit rakare efter vår expansion.

Jag hoppade av Misty och var helt euforisk! Jag hade ridit för andra gången i mitt 48-åriga liv, och samtidigt både fått och gett behandling utan att förstå hur det hela gått till!!