Skogsväsen

Zander och Belle-Amie 2

Skogsväsen

Bibbi hade dagen före vår träff meddelat för Emelie att vi skulle gå en annan väg på vår träff. Mer terräng i skogen. Upp och ner för att jobba med rygg och bäcken.

Bibbi visade området runt lumbalen redan innan jag satt mig på henne. När vi sedan red iväg så visade hon bilden av ett blålila klot. Det här klotet var den andliga grunden till de vingar jag tidigare skrivit om. Det jobbade intensivt runt om och mellan skulderbladen. De öppnades upp och expanderade i riktning framåt/bakåt. Sedan även utåt sidorna. Jag kände i Bibbis kropp hur det expanderade för henne också. Efter en stund när det expanderats fullt ut så försvann klotbilden och allt smälte samman. Vi gick nu på en för mig ny skogspromenad. Mycket uppför och utför så att jag fick använda ryggen på flera olika sätt. Även bäckenet och höfterna fick jobba mycket, och jag kände verkligen hur energin spreds längs ryggrad ner i benen. Jag skulle slappna av från höfterna och ner i fötterna och bara låta benen hänga med. Det är en fantastisk känsla när man tillåter kroppen att jobba på olika sätt. Bara följa med i flödet och känna in vad som sker.

När vi kom till ett kalhugge fick Bibbi kontakt med små skogsväsen. Dessa hjälper till att läka skogen. De ser till så att löven blåser till det ställe där de bäst behövs till exempel. Där de kan ge marken bäst näring. Vi människor ser det ju vanligtvis så att det är vinden som blåser löven till ett ställe. Men vi fick nu här en förklaring att det finns energier som hjälper till med detta. Både Bibbi och Smulan tyckte detta var jättespännande och stod en längre stund och tog kontakt med dessa. Hit ska vi gå oftare tyckte de! Vi tackade för vår lektion som vi fick ta del av.

Det är så fascinerande att känna hur det jobbar på samma vis i både min och Bibbis kropp samtidigt.

Zander och Belle-Amie stod så fint tillsammans och väntade på oss när vi skulle prata med dem. De är mycket nöjda och positivt påhejande. De vill ha mer av samma nu. Både jag och min kollega som detta berör är på helt rätt spår. Ändra inget i er behandling utan fortsätt på detta sätt, säger de. När man praktiserar de här nya idéerna så kommer man lite som till nästa anhalt. När man väl förankrat det så är man redo för nästa steg. Därför är det inte så mycket ny information ifrån dem idag. Men de visar skog ovanifrån. Skog som har en renande effekt, sedan visar de städer som ser väldigt förorenade ut. Grunden i dessa föroreningar är rädsla, även rädsla för att föroreningarna finns. Det är som att det nu är ett jättestort utrensningsuppdrag som är intensivt nu under en period, för att komma ut på andra sidan. Eller att det är inte rädslan som är manifesterad, utan att det är möjligheter att kunna bygga upp något nytt. Så deras budskap är: Jobba på! Inte så att det är en deadline, men det är helt klart en intensiv arbetsperiod. Lite slitjobb. Många patienter och långa dagar. Även en del patienter som man tycker att man kommer ju inte riktigt till det resultat man vill uppnå, men behöver fortsätta ändå. De jämför det med att gå uppför en jättelång backe, och man inte riktigt vet hur lång den är. Det ser inte ut att det blir en jättelång period, men det är under hösten nu och framöver. Med detta ser Zander och Belle-Amie nöjda ut för idag.

Då jag inte har möjlighet att träffa dem förrän om tre veckor så känns det som att allt det de har meddelat oss nu ska landa i oss alla. Nästa gång vi ses kommer något nytt att läggas till i vår utbildning hos dem. Vad gäller utrensning och det som de har pratat om tidigare så märker jag av detta mycket i mina behandlingar nu. Trycket på klienter ökar och en hel del akuta fall behöver hjälp snarast. Det gäller då att hålla sig lugn i detta.