Ljusväsen

 

 

Bibbi

Annandag jul. Massor av snö denna förmiddag och helt vindstilla. Att få sitta på Bibbi och rida i skogen efter nattens nysnö, få snö över oss när vi kommer nära trädens snötyngda grenar, det är ett helt nytt sätt för mina sinnen att uppleva vinterns magi. En energi i formation som ett stjärnfall, landar över oss. Det känns i varenda liten cell. Bibbi förmedlar att det är så viktigt att gå in i en annan medvetenhet, som vi tidigare fått till oss. Både privat och när jag utför behandlingar. Det här hjälper till att utvecklas för att kunna gå vidare till en högre dimension. Jag smälter samman med Bibbi och tar in allt. Stjärnfall, medvetenhet, naturens lugn, snön som faller ner över oss från träd och grenar. Då kommer min andning igång. Jag behöver andas bättre, menar Bibbi. När jag börjar gäspa så vet jag att det släpper på mycket gamla spänningar. Plötsligt känner jag hur det öppnas upp i bröstrygg/bröstkorg och lungorna får mer space. Jag andas djupare och lättare. Jag åker hem med ett bättre syreupptag än på länge.

Vid nästa tillfälle när vi rider så dyker det upp åttor på olika håll. Både liggande och stående åttor. Jag behöver träna diagonalt. Rida oftare, menar Bibbi. Vi får till oss massa olika energier i form av

åttor på flera olika håll i kroppen. Det är som att denna energi pytsas ut i olika chock. Det finns en kvarhållen utbrändhet i min kropp som håller inne min energi. Det är som att kroppen inte vågar släppa ut allt detta på en gång utan det sker i omgångar. Men nu öppnar jag upp inför en vår med mycket jobb framför mig.

Bibbi visar för Emelie ett energiväsen i en blå/vit färg som efter en stund blir till alla färger. Det finns inget ego eller personlighet överhuvudtaget . Det är en ren energiform som väsen, som är mycket mycket postitiva. De blir fler efter en stund, och känslan är att de stretar och drar i min aura/eterkropp. Jättelustig känsla av att det dras utanför min kropp. Jag behöver förstora mig själv, är deras budaskap. Jag har förminskat mig själv allt för mycket. Bibbi har varit precis likadan tidigare, men är inte det nu längre. Emelie som heller aldrig har sett dessa energiväsen tidigare vet inte om dessa väsen bara är för mig eller om de kommer att komma till alla. Det hände väldigt mycket fysiskt i mig under denna stund med Bibbi och Emelie. Mina handleder mjuknar, och energi sprider sig till händer och armar. Ryggrad, ryggmärg, bäcken och svanskota öppnas upp jättemycket. Känslan av att förlängas och expandera åt alla håll blir mycket tydlig. Bibbi säger att det är en ära för henne att få jobba med mig. Min tacksamhet flödar över att få vara med om detta. Det är en stor ära även för mig.

Jag skrev ett sms till min terapeut Annki för att höra vad hon kunde se om dessa väsen. Hon beskrev det så här:

Jag är på väg in i en ny ”seriekoppling” mellan djur och människor och väsen. Där hjälper dessa skira vackra varelser till. Det är en kristallin ljusstråle som kan bli En som flera beroende på behovet. De arbetar via eterkroppen endast. Lite som entiteterna hos John of God, fast mina väsen ”tänjer” och länkar samman/ förenar. Skapar möten mellan världar. De utmanar även något bortanför comfortzonen för att påskynda expansion där det behövs.

Efter detta så kände jag att jag måste ut och gå på skidor. Passa på medans vi har snö. Jobba med kroppen diagonalt. Det blev fem dagars skidåkning efter jobbet innan snön regnade bort. Så skönt att få jobba med kroppen och medvetet tänka på att använda den i diagonala rörelser.

Vid nästa möte med Bibbi var snön borta. Bibbi gick in i djup koncentration direkt som vi började rida ut i skogen. Jobbet från förra gången fortsatte. Ljusväsena kom och hjälpte till. Det var som att små pusselbitar skulle läggas på rätt plats i min kropp. Deras färger var mycket starkare denna gång, och de gick även inuti mig och jobbade. Det började med att bäckenet öppnades upp, ångest från solar plexus kom upp och släppte, bröstkorgen öppnades upp och slappnade av. Till slut slappnar hela ansiktet av och jag ser gladare ut, enligt Emelie. Under denna ridtur så blev det mycket stopp för att Bibbi skulle äta. Bibbi är en mycket matglad häst, men så här ofta har det aldrig hänt att hon stannat. Ljung, tall och gran. Massor av ljung. När jag fick till mig att jag kanske bör koka te av dessa och dricka och nämnde detta, så blev hon nöjd. Så under en period så drack jag te av detta varje dag. Mycket fräscht och gott!