Fasavslutning


Bibbi 2

Expansionen fortsätter. I hästflocken är det så att när en häst expanderar, så expanderar också hela flocken, alla följer med i utvecklingen. Det är som att de andra följer med av vinddraget och får mer space, tar med plats. Jag känner att så är det för oss i våra familjer också. Den som leder expansionen öppnar också upp för resten av familjen.

Emelie sa att jag skulle röra mycket på mina fotleder, och även mina axlar, armar och händer. Känna mig lite lealös när vi rider på släta partier.

Vi red mkt uppför och nedför för att öppna upp i speciellt sacroiliaca-lederna. När vi rider uppför får jag böja mig lite framåt och ta tag i manen, spänna mage och ben. När vi rider utför får jag tippa ner svanskota/korsben för att få en annan tyngd och bättre balans. När vi gjort detta några gånger öppnades mina S-I leder mycket och jag fick en helt annan rörelse, vilket fortplantades upp längs hela ryggraden.- Nu har ditt ansikte fått en helt annan avslappning igen, sa Emelie. Vi konstaterade att detta sätt är ett mycket mer njutningsfullt sätt att bli avslappnad i ansiktet på än Botox, haha! Både min och Bibbis hållning blir alltmer uppåt rätt. Vi har från början båda haft en inåtskrängd hållning. Jag blir allt mer avslappnad i hela bröstkorgen och andas också bättre. Jag känner mig mycket avslappnad.

Det verkar som jag har cellminne från att ha avslutat liv i mycket trånga utrymme, där andningen varit minimal innan den avstannade helt.

Vårt sista sportlov med Andrea, som nu går sista året på gymnasiet. Vi var en av dagarna på behandling hos Annki. Hon frågade då om det snart var dags för oss att rida? Hästarna står och väntar på er, sa hon. Mycket riktigt! När vi kom till Emelie dagen efter så står Bibbi och Alhambra och väntar på oss. De har stått där hela morgonen, sa Emelie. Bibbi är supernöjd direkt idag. Alla mina celler är i gång och jobbar. Ljusentiteterna är också med oss från början, nu mycket större och klarare. Emelie ser en ljuspelare i mig, det är som en helt ny grundplatå. En energi som inte kommer från något tidigare, utan denna är helt ny. Bibbi har mer fart i dag, mer AC/DC energi, vilket tyder på mindre smärta. Jag talade om vid ett tidigare tillfälle att min man brukar skratta åt mig ibland. Antingen spelar jag lugn avslappnande musik eller så är det järnet med mina gamla favoriter AC/DC. Underbar rock som man bara blir härligt glad av! När Emelie rider på Bibbi så är det alltid full fart, inga lugna turer där inte. Men när jag ridit på henne har det varit väldigt lugnt och fint. Men denna dag var det alltså lite mer fart, vilket var spännande att få känna på! Bibbi blev helt yr av all ny energi som kom in denna gång. Även denna gång släppte det mycket i mitt bäcken och vid diafragman. Vid Th 12 knäppte det till och något lossnade. Snart är du frisk, sa Bibbi!

Alhambra synkade in och gjorde samma jobb med Andrea som Bibbi och jag gjorde. Alhambra är också mycket nöjd över hennes ridtur med Andrea och menar att hon skulle kunna vara med henne hela dagen!

Nästa möte var lite annorlunda än tidigare. Vi red i skogen under tystnad det mesta. Lite mer fart även denna gång. En spiralformad rörelse är i min ryggrad och jobbar. Även i mitt bakhuvud jobbar det flera spiralformade energier. Det kändes mycket fram på höger sida temporale och vid frontalloben. Det var som att vid denna ridtur så la sig det vi tidigare jobbat med nu till rätta. Denna fas är nu klar. Nu är vi redo för något nytt! När jag hoppat av Bibbi så sa Emelie att nu har jag verkligen fått ett helt nytt ansiktsuttryck…givetvis till det bättre får jag hoppas! Som sagt, här behövs inget Botox!

Andrea och Alhambra följde i mitt och Bibbis spår. Mycket hjärtöppning. Det är så underbart att få se hur Andrea njuter av att få rida igen. På det sätt som känns rätt och riktigt för henne. Se hur hästarna hjälper henne i sin mognad och utveckling. Återigen så är Tacksamheten SÅ STOR. Att få vara en del i detta, vem hade kunnat tro det för bara ett år sen?

Nu ser jag fram emot att se vad som komma skall vid nästa tillfälle. Ny fas, nya energier i samband med en ny underbar vår.