Expansion


 

 

Min andra träff med Misty var vid samma tillfälle som när Andrea och jag träffade Alhambra. Vid detta tillfälle förmedlade Alhambra att en ny tid är på väg in i våra liv. En ny energi där vi alla integreras. Djur, människor, allt levande. Den här energin är viktig att vi sprider, vi som får denna kunskap, dessa budskap, vi måste sprida det snabbt, snabbt.

Misty var dock inte på samma ställe som Alhambra. Så vi fick denna gång träffa alla hästar på deras olika beten. Vi avslutade med att åka till det betet där Misty var. Jag satt upp på henne och vi gick inte så mycket utan Misty förmedlade under tiden jag satt på henne och hon åt av gott gräs längs dikeskanten. Misty fortsatte att förmedla om denna nya energi i form av ett stort ljusklot. Det som är viktigt för mig i mitt arbete är att jag verkligen ÄR i denna ljusenergi tillsammans med mina patienter när jag jobbar. Det blir då mycket lättare för kroppen att kunna släppa på stagnerade energier, trauman , – fysiska, psykiska, som mentala. Att bli transparent med ALLTET.

Vid vår tredje träff så var det åter dags för en ridtur i skogen! Min allra första ridtur i skogen! Vilken magi! Misty talade om för mig hur jag behöver bli ett med henne för att lättare ta till mig av vårt samarbete. Tänka mig att min ryggrad länkar in i hennes ryggrad. Även att vicka på mina fötter för att integrera från fötter och upp i höfter.

I alltet finns inte bara ett, i alltet finns allt, visar hon. En expansion för att få in mer och mer. För att ta emot mer och för att kunna ta in mer, så måste vi öppna upp mer, långt ut runt om oss. Mistys energi påverkar mig så att jag öppnar upp mer, för att emot mer och mer.

Vid ångest och instängdhet hos mina patienter, så är det viktigt att koppla in sig i denna energi från solar plexus och föra över den till personen jag har på bänken. Även vid svårlöst Karma.

Denna energi påverkar oss globalt, och ju mer vi sänder ut och integrerar den, ju mer transformerar vi den till vår omgivning.

Hästarna ser mig nu som en i flocken säger Misty, så energin överförs direkt. När jag tänker på dem så får jag omedelbar kontakt med dem. De kontaktar även mig och jag känner av det allt mer direkt. Energi strömmade från Mistys ryggrad upp i mitt sacrum/korsben, vidare upp i min ryggrad, upp till solar plexus, och vidare upp i cervikalen/nacken, i en spiralformad rörelse. Men även som en vågformad rörelse. Min och Mistys energi möttes som i en vågrörelse. Mycket grön färg utstrålades från mig, så jag smälte in i naturen. Mellan mig och Misty blev det en mer blågrön/aquafärg. Jag såg nu naturen i ett helt annat perspektiv än jag tidigare gjort. Jag kände verkligen hur jag smälte in och vi blev ett med skogen och dess underbara natur. Färgerna kändes mycket starkare än vad jag registrerat tidigare. Helt underbart!

När vår ridtur var klar så skulle jag visa en målning av Emma Lindström, emmalindstrom.com, för Emelie. När jag såg denna tavla i verkligheten så påverkades jag otroligt mycket. Hela min kropp satte igång att jobba cellulärt. Den påverkar rakt in i DNAt. Misty vände sig om och var jättenyfiken på vad jag hade i min mobil, så jag fick visa henne bilden. Hon tittade en stund och sedan var hon nöjd. När jag åkte hem fick jag bilden av att Misty visade denna bild för resten av flocken. Integrering! Transformation! En otroligt vacker och ödmjuk bild av dem alla! Det var stor med tacksamhet i hjärtat som jag körde hem.