Bibbi

Trekanter

Jag och min man var med på en gruppresa till Sardinien i början av september. Vi besökte olika energirika ställen där vi mediterade. Bla en grotta dit kvinnor vandrat för att samla kraft, ett flera tusen år gammalt olivträd, kristallmeditation vid stranden i soluppgången, mm. Vid dessa meditationstillfällen så kände jag av hästarna, de var med mig där och då! När jag träffade Emelie efter denna resa så berättade hon att vid ett par tillfällen så hade hon uppmärksammat att hästarna stod i flock och var mycket koncentrerade. Hon förstod av de hade kontakt med mig. Härligt att få min känsla bekräftad.

Nu var det dags att träffa en annan häst, Bibbi, som var mycket större än Misty! My god! Skulle jag upp på denna stora häst?! Men det gick så bra. Bibbi är mycket lugn, fin och inkännande. Hon stannade upp och tittade på mig när jag hamnade lite på ”sniskan” när det var ojämn mark, och väntade in tills jag satt mig till rätta igen innan hon fortsatte. Hon gav mig ett otroligt lugn och en tillit till henne så att jag kunde slappna av helt. Vi jobbade mycket i bäckenregionen och Sacro-Iliacalederna på denna ridtur.

Bibbi är en före detta ridskolehäst. Hon dömdes ut pga ett antal kroniska besvär i leder och skelett, men på Friskeröd har hon fått en andra chans. Bibbi är en häst som förutom att läka sig själv även hjälper oss människor att läka. Speciellt vad det gäller förståelsen av allt i ett större sammanhang. Hon fortsätter att undervisa människor så som hon gjorde på ridskolan, men nu på ett mycket djupare och själsligt plan.

Andra gången jag träffade Bibbi så kända jag inte igen henne! Det är inte den hästen jag red på sist, sa jag. Den här är mkt större framme i bogen. Jo, Bibbi har expanderat och öppnat upp och blivit större, sa Emelie! Något hade också hänt med hela flocken i deras S-I leder. Vi hade tillsammans släppt på något gammalt för alla hästar.

Bibbi visade nu under ridningen att grundritningen i alla våra celler luckras upp så att de kan expandera. När cellerna expanderar så rör sig cerebrospinalvätskan/ryggmärgsvätskan snabbare, samtidigt som den står still i samma fas. En känsla som känns i mina händer under behandlingar. Man måste nästan känna den för att förstå hur det kan gå till.

Vi fortsatte på temat expansion under våra höstträffar. Jag såg för mitt inre tre gnistrande trianglar/trekanter. En mitt över och två under. Sprakande energier runt om. Jag är ingen tecknare, men har gjort en ritning på dessa för det känns som det är lättare att få en direktöverföring när man ser dessa. Jag fick förklaringen att det här är en energiform som nu laddas på i mig, pö om pö. I min egen process så har jag blivit uttömd på energi. Dessa trekanter ger nu en mer hållbar energi. Jag kommer att kunna känna mig trött, sen kommer en energifas där dessa trekanter fyller på med energi, en trötthetsperiod, sedan påfyllning igen. Det har stämt mycket bra. Vissa dagar är kroppen som urlakad, sen helt plötsligt kommer en massa energi. Finns liksom inte mönster i det, utan det sköter sig själv. Det är bara att ha tillit till denna process, acceptera och ta emot.

Det som är viktigt är att när jag behandlat mina patienter, så får jag inte glömma bort mig själv. Jag måste gemig själv tid för både vila och energipåfyllning, via både fysisk aktivitet samt meditativ påfyllning. I denna process förklarar Bibbi att jag öppnar upp för kunna se och höra mer budskap från både träd och djur. Det här har jag känt av sen jag var försöksperson och satt med EEG på Universal Heart i oktober 2013, och där fick ta emot kärleksfull energi från 720 personer. När jag är ute och joggar så springer rådjuren inte längre iväg, utan står kvar och tittar på mig. Vi sänder ut hjärtfrekvenser mellan oss, och då står de kvar. Jag kommer även ihåg så starkt när göken flög över mig och satte sig i en trädtopp alldeles framför mig. Där satt han länge och kokoade för mig, när jag stod alldeles bredvid trädet. En helt magisk känsla!