Tacksamhetens Universella Hjärta

Den 18 okt 2013 blev jag tillfrågad av Jörgen Tranberg att vara försöksperson och under tre tillfällen av dagen sitta uppkopplad med EEG. Jörgen ledde en guidad meditation vid ett av dessa tillfällen, och där bad han de 720 personerna i publiken att sända sin kärleksfullaste energi till mig. Endast Jörgen visste vid vilket av de tre tillfällena som detta skulle ske. Själv satt jag i ett angränsande rum med Ingenjör Lars Landström. Ni som varit med under Universal Heart eventen har fått ta del av resultaten.

Denna sändning till mig var en helt fantastisk upplevelse för mig, och hela Jag vibrerade av TACKSAMHET! Mycket har hänt sedan dess och i början av sommaren kom det till mig att jag skulle göra tillverka ett halssmycke som ett Tack tillbaka. Ett hjärta i guld med ett Granathjärta i. Tacksamhetens Universella Hjärta. Dessa dubbla hjärtan symboliserar det inre och det yttre hjärtfältet. Området emellan – där finns allt och inget. Nollpunktsfältet, där vi alla är connectade med varandra. Granathjärtat – rött som blodet. Blodet bildar hjärtat. I granaten finns också ALLA färger, så hela vårt chakrasystem påverkas av detta hjärta. Jag ser det också så att det man ger från hjärtat kommer också tillbaka till hjärtat. Medsols från granaten runt hela hjärtat och tillbaka.

Jag tog med en skiss till min Terapeut som var den första som fick se detta. Du ska låta tillverka en prototyp för att sedan få ut detta hjärta, sa hon. Det finns en smed här dörren brevid min, säger hon sedan! WOW!! Sagt och gjort! Jag klev in till Ada smycken & design i Västra Frölunda och träffade underbara Lena Larsson.

Nu har jag mina prototyper i Guld och Silver och det är en helt fantastisk magisk känsla!

Priset för Tacksamhetens Universella hjärta i guld är 3625:-. Har man eget guld att smälta ner så blir priset 2225:-. Det går åt ca 3,5 g 18 karats guld = 1400:-. Priset för ett silverhjärta är 2325:-. Ju fler beställningar det blir, ju lägre pris för arbetskostnad, så detta är styckpriser. Dessa smycken är ett hantverk, så ingen är exakt den andra lik. Smycket levereras med en läderrem.

Det är en underbar känsla att ha designat detta smycke! Något jag aldrig tidigare gjort eller trodde att jag skulle kunna göra! Men när Universal Heart öppnar våra hjärtan så kan vad som helst ske!

Om någon vill beställa detta smycke så maila till: info@kraniosakralterapi.com